Portofoliu de evenimente

O imagine face cat o mie de cuvinte iar un videoclip de cateva minute, cat o carte.

Eu va pun la dispozitie peste 100 de videoclipuri de la fel si fel  de petreceri diferite sonorizate personal de-a lungul anilor.  Unele mai mici, altele mai mari, unele foarte intense, altele mai linistite in care caut sa arat realitatea si totodata frumusetea unui eveniment, exact asa cum le vad eu in sala. Sper ca acestea sa va faca o idee mai clara asupra atmosferei unei petreceri desfasurata in compania mea.

DJ MC NUNTA BUCURESTI 2024

dj nunta canal youtubeDorim să vă oferim o experiență sonoră de neuitat! Servicii profesionale de sonorizare și DJ pentru nunți, petreceri private sau evenimente corporate. Cu o echipă de experți în spatele nostru, vă garantăm o atmosferă plină de energie și divertisment de calitate. Sunați acum pentru oferte personalizate!

Totodata va astept si pe pagina mea facebook pentru mii de poze realizate la petrecerile frumoase la care am participat: https://www.facebook.com/dj.cristian.niculici/

Orice fel de informatii suplimentare doriti sa aflati nu ezitati sa ma contactati la

0768788228

Avantaje contractarii serviciilor unui DJ

Cost: In general, angajarea unui DJ poate fi mai ieftina decat angajarea unei formatii.

Flexibilitate: Un DJ poate oferi o varietate de genuri muzicale si poate adapta muzica pentru a se potrivi cu diferitele momente ale nuntii, cum ar fi cocktail-ul, cina si dansul. O formatie poate avea un repertoriu mai limitat.

Echipament: Un DJ poate avea un echipament mai compact si mai usor de transportat, ceea ce poate fi o alegere mai buna pentru locatii mai mici sau mai dificil de accesat.

Personalizare: Un DJ poate lucra cu tine pentru a crea o lista de melodii personalizate care sa reflecte gusturile si preferintele dumneavoastra, in timp ce o formatie poate avea un repertoriu fix.

Control: Un DJ poate fi mai flexibil in a adapta muzica in timp real in functie de reactia publicului si poate controla volumul si atmosfera pe parcursul intregii nunti.

INFORMATII SI REZERVARI

DJ CRISTIAN NICULICI

0768788228