Invitatiile la nunta

Invitatiile de nunta anunta faptul ca cei doi viitori miri doresc sa isi lege destinele si ii invita pe cei dragi lor sa li se alature in sarbatorirea acestui eveniment.
Invitatiile sunt de asemenea importante pentru ca ofera in indiciu despre tematica nuntii si modul in care ar trebui sa te prezinti la eveniment ca si invitat.

DJ MC CRISTIAN NICULICI 0768788228
DJ MC CRISTIAN NICULICI 0768788228

Exista cateva repere dupa care ar trebui sa te ghidezi atunci cand realizezi invitatiile:
• Cei care organizeaza evenimentul: de obicei pe invitatie se trec numele parintilor care invita lumea la celebrarea casatoriei copiilor lor,insa tinerii din ziua de astazi prefera sa isi treaca propriile lor nume.
•Replicile pentru invitarea la participare trebuie sa indice onoarea pe care o au mirii daca persoana pe care o invita va participa ( Ex: “… Daca ne faceti onoarea de la participa la ceremonia de casatorie/ de a fi alaruri de noi in unul din cele mai importante momente, etc.)
• Numele miresei intotdeauna precede numele mirelui
•Ora si data evenimentului se scriu in cuvinte, nu in cifre. Trecerea datei in constructia datei este optionala.
•In ceea ce priveste locatia receptiei este bine de stiut ca la evenimentele FOARTE formale invitatiile sunt separate,insa in mod normal locatia se trece pe aceeasi invitatie.

Este important ca atunci cand te gandesti la realizarea invitatiilor, sa va reprezinte pe voi ca si cuplu, sa fie originale, cat mai simple si mai elegante.
Spor!

Articol preluat integral de pe http://www.totulpentrununta.com

DJ MC CUNUNIE NUNTA BUCURESTI - DJ CRISTIAN NICULICI - 0768788228 - 0724360747
DJ MC CUNUNIE NUNTA BUCURESTI – DJ CRISTIAN NICULICI – 0768788228 – 0724360747