Intrebari esentiale pentru furnizorii nuntii tale

Cand ai fost ceruta in casatorie si ai spus “DA!” a fost probabil unul din cele mai fericite momente din viata ta. Este clar ca acesta este un eveniment ce il doresti a fi perfect organizat si pus la punct. Problema este ca, daca nu cumva esti wedding planner, aceasta va fi prima ta experienta in organizarea unei nunti, ceea ce probabil te va stresa destul de tare, mai ales ca aceasta este nunta ta.

DJ MC CRISTIAN NICULICI - 0768788228 - 0724360747
DJ MC CRISTIAN NICULICI – 0768788228 – 0724360747

Bineinteles ca fiind momentul tau, tu stii cel mai bine cum vrei sa fie organizat fiecare moment si cum vrei sa arate fiecare amanunt din aceasta ceremonie. Cu toate ca sigur ai o idee despre cum vrei ca lucrurile sa se desfasoare, este posibil sa nu stii de unde sa incepi. Iti spun eu cum: vei incepe sa intri pe site-urile si blog-urile de specialitate pe care le vei bantui la nesfarsit. Este important ca dupa ce ti-ai stabilit prioritatile si dupa ce ai ajuns la o concluzie cu partenerul tau despre modul in care va arata ceremonia voastra, sa incetezi sa mai consulti blog-urile de nunta. De ce? Pentru ca iti vei da peste cap deciziile, iar acesta este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Din perspectiva unei persoane care activeaza in acest domeniu, iti spun ca blog-urile de nunta sunt actualizate permanent cu noi idei, cu noi imagini atent selectate care la un moment dat iti vor intoarce deciziile in mod sigur.

Trecand peste site-urile si blog-urile specializate, atunci cand esti in procesul de selectie al furnizorilor, este important sa le pui cateva intrebari pentru a nu avea parte de experiente neplacute.

Rochia: vis-a-vis de rochie trebuie sa intrebi si sa primesti confirmarea celui care o creeaza ca va fi gata cu cel putin o saptamana inaintea nuntii. In acest fel te vei asigura ca daca rochia mai are nevoie de ajustari, le vei putea realiza fara a te stresa prea mult.

Fotograful: atunci cand iti alegi fotograful trebuie sa intelegi, in primul rand, stilul pe care acesta il are. In al doilea rand, trebuie sa intrebi ce anume include pretul care ti se cere: vei primi si un album foto impreuna cu DVD-ul cu pozele? Ai grija sa te asiguri ca tot ce ai nevoie este in contract. De asemenea, daca ai mai mult de 100 de invitati, ar trebui sa te gandesti la doi fotografi, pentru a putea captura toate momentele inedite.

Muzica: stim cu totii ca la o nunta cel mai mult conteaza (pentru invitati) muzica si mancarea. Asadar, cand vine vorba despre muzica trebuie sa te asiguri ca cei pe care ii doresti sa intretina atmosfera au referinte bune, si abia apoi sa incepi sa le pui intrebari. Este bine sa intrebi cate ore sunt incluse in program; daca exista o taxa suplimentara pentru extra-ore; cum arata repertoriul; cati membri sunt in trupa (in cazul in care angajezi o trupa si nu un DJ); vor avea nevoie de pauze?; daca da, de cate?

Catering: mancarea este un element foarte important in cadrul unei nunti, asadar inarmeaza-te cu multe intrebari pentru firma de catering, tinand cont de faptul ca, cel mai probabil, acestia vor face pretul per persoana:

  • ce este inclus in pret?
  • daca doresc ceva mai special, facut dupa o reteta personala, se poate realiza?
  • se poate sa testez produsele in prealabil, si sa fac modificari daca este nevoie?

De asemenea, ai grija ca farfuriile sa fie frumos aranjate si imbietoare. Nu iti fie teama sa ceri o schimbare acolo unde crezi ca este cazul. Ar trebui sa le pui cateva intrebari celor de la catering referitoare la bauturi:

  • ce branduri de alcool se folosesc?
  • exista o taxa suplimentara daca aduc bauturile de acasa?
  • bauturile sunt taxate per persoana sau per “portie”?

Este important sa iti lamuresti toate indoielile atunci cand vine vorba de serviciile ce ti se ofera pentru a avea parte de o nunta linistita si fara obstacole. Pune toate intrebarile ce te-ar ajuta pe tine sa stai linistita si sa nu iti fie rusine sau teama sa ceri lamuriri. Daca exista ceva ce nu iti convine, spune-ti punctul de vedere si rezolva situatia.

Articol preluat integral de pe www.totulpentrununta.com

DJ MC CUNUNIE NUNTA BUCURESTI - DJ CRISTIAN NICULICI - 0768788228 - 0724360747
DJ MC CUNUNIE NUNTA BUCURESTI – DJ CRISTIAN NICULICI – 0768788228 – 0724360747