De ce sa ai un DJ la nunta ?

De ce sa ai un DJ la nunta ?

In opinia mea este destul de simplu :

DJ NUNTA = MUZICA VARIATA = DISTRACTIE GARANTATA

Nu insistam ca sa alegeti doar serviciile unui DJ pentru petrecerea voastra de nunta. Solutia ideala ar fi alegerea atat a unei formatii vocal instrumentale cat si a unui DJ bun de nunta insa astfel bugetul se incarca mult prea mult.

Lasand la o parte costurile semnificativ mai reduse in cazul contractarii serviciilor unui DJ la nunta in detrimentul unei formatii muzicale, avantajul major al DJ-ului este acela ca are la dispozitie o gama foarte variata de muzica gen rock&roll, blues, jazz, disco, pop, rock, ambiental, latino, usoara, populara, lautareasca, manele, dance,  club etc, DJ-ul putand pune la dispozitia celor prezenti absolut orice gen muzical dorit.

Un DJ de cununie, nunta sau botez experimentat are o cultura muzicala bogata si variata, nu se limiteaza la un repertoriu fix si are in arhiva sa cele mai frumoase si mai apreciate titluri ale ultimelor decenii, fiind pregatit in permanenta sa scotoceasca cu usurinta prin ea si continue programul cu o melodie adecvata momentului. DJ LA NUNTA

De tinut minte : 

DJ-ul difuzeaza muzica in mod continuu, fara nici un fel de pauza, alternand genurile muzicale pe parcursul evenimentului in functie de momentele acestuia.

DJ-ul nu canta nici din voce si nici la vreun instrument si in consecinta nu are motive sa oboseasca la fel de repede cum obosesc solistii vocali sau instrumentistii care depun un efort considerabil. DJ LA NUNTA

Acum, de ce sa ma ai pe mine ca DJ la tine la nunta ?

Suna-ma ca sa detaliem un pic acest subiect.

Te astept cu drag !

_______________________

INFORMATII SUPLIMENTARE:

DJ MC CRISTIAN NICULICI

0768788228 | 0724360747