31.12.2010 – Revelion 2011 – Restaurant Anturaj

Revelionul 2011 l-am petrecut alaturi de alte 60 de persoane in incinta unui restaurant de “fitze” si cu “fitze” . Pornind de la locatie si terminand cu meniul serii, din cauza caruia in incercarea de a-l citi, era cat pe ce sa-mi scrantesc limba :) . La 500 de lei meniul cred ca era si normal ca cei prezenti sa fie serviti cu felurite specialitati, in cazul acesta, pariziene .
Mi s-a specificat de la bun inceput de catre conducerea localului ca programul muzical sa fie unul axat pe muzica anilor ’50 si ’80 . Am fost atent monitorizat de catre detinatorul localului toata noaptea si in incercarea de a fi la inaltimea asteptarilor mi-am perindat ochii si urechile prin arhiva mea muzicala pana m-a luat durerea de cap la un moment dat :Din final reusind in proportie de 75% sa fac pe placul invitatilor ( parerea mea ;) ). Durerea de cap trebuie sa recunosc ca a provenit si din cauza basilor in special a celui aflat chiar langa masa unde aveam sculele . A fost precum picatura chinezeasca : bum bum bum pana mi-a “bumbuit” capul :lol: .

Am avut si un moment live cu o artista pe nume Dalma (de care nu am auzit pana acum), care din ce am inteles, participa in seara aceea si la Eurovision . A avut un program de o ora in care a cantat diverse piese celebre tot din anii mai sus mentionati, ’80. Asistentul ei avea pe un laptop niste piese luate de pe iTunes de facut karaoke cred. Dalma are o voce interesanta, placuta si s-a auzit chiar bine prin intermediul microfonului meu wireless Proel RM300 . Cunosta foarte bine cuvintele cantecelor originale si chiar a facut un show frumos . Toata lumea a dansat Conga la un moment dat si s-au amuzat copios .

Ca sistem de sonorizare am avut la dispozitie o configuratie HK compusa din 2 subwoofere CTA 118 active si 2 topuri CTA 208 ca putere audio insumand 3000 de watti . Bineinteles ca nu am avut unde sa folosesc cei 3kW de sunet pentru ca localul era relativ mic, asa cum sunt localurile “chic” de obicei . Am fost uimit de claritatea sunetului redat de topuri . Ulterior am aflat ca ele sunt de fapt dedicate array-urilor de inalte si medii folosite la concerte . Eu venisem cu boxele mele insa nu a mai fost nevoie sa le montez deoarece la fata locului era deja un sistem audio pregatit de impresariatul artistei la care mi-au permis sa ma conectez si eu . In felul asta boxele mele au petrecut o noapte friguroasa afara in masina la -5 grade ( sper ca inca mai functioneaza :cry: ) . Amplificatorului in schimb nu m-a rabdat inima sa-l lasa afara si pe el asa ca l-am luat cu mine inauntru la petrecere si a stat cuminte langa mine, s-a relaxat as putea spune .

Per total a fost o prima zi din noul an interesanta !

Succes la evenimente tuturor punatorilor de muzica pe 2011 !

DJ CRISTIAN NICK – Bucuresti
0724360747 | 0768788228
http://www.DJlaPetrecere.ro
office@djlapetrecere.ro
MIX-uri diverse : http://www.trilulilu.ro/djcristiannick/fisiere/muzica